Уъркшоп

„Дава отговори на въпроси които не сте знаели, че имате.“

В института по Регресивна и Реинкарнационна Терапия може да участвате в различни уъркшопове:

 

ИНТРОДУКЦИЯ В РЕГРЕСИЯТА – Какво е регресия?

ЗАПОЗНАВАНЕ С ПРЕДИШНИ ЖИВОТИ

ЩАСТИЕ  –  ЧРЕЗ МЪДРОСТ И СМЕЛОСТ

 

Уъркшопа Интродукция в Регресивната Терапия както подсказва и самото заглавие е увод в регресивната терапия. Този уъркшоп е подходящ за всеки, който е любознателен и има желание да отвори вратите на един малко познат свят.

Запознаване с предишни животи е логичното продължение на Интродукция в регресията.  Кандидати, които са запознати с темата могат директно да участват в този уъркшоп.

Уъркшопа Щастие  – чрез мъдрост и смелост е уъркшоп предизвикал сензационни реакции от специалистите в регресивната терапия. В него се използва трудна и доста рядко срещана техника на работа, наречена квадрат на полюсите. В края на този уъркшоп знаете какво е Щастието и знаете кой е вашия път, по който ще го постигнете.

Важно е да имате представа от регресивната терапия и как работи, за да извлечете оптимална полза от този уъркшоп.

 

За уъркшоповете можете да се запишете чрез формуляра за контакт, да ни потърсите чрез мейла или по телефона.


Touch for Health

touch---seminar2

Touch for Health е метод и техника разработена на базата на Кинезиологията. Кинезиологията е разработена от др. Гудхарт, в която той комбинира западната мъдрост с източните лекарства. Буквално преведена от гръцката кинезиология е науката за движенията, изучаваща структурата и функцията на мускулите. Изучаването на движенията на тялото, е цялостен подход за балансиране на тялото и на взаимодействията на енергийните системи на човека.

Студент на др. Гудхарт на име Джон Ти (John Thie) разработва ефективен и достъпен начин за изучаване и прилагане и го нарича:

Touch for Health / Допир за Здраве /

В уъркшопа Touch of Health ще изучавате как да балансирате енергията и стойката на тялото със семпли, но ефективни техники. Как когато стойката е правилна енергията може да се движи свободно, как здравето се стимулира и обратното. Част от изучаваните теми ще са: как да тестваме енергийния и мускулния дисбаланс, чрез техники за тестване на мускулите, масажиране на рефлексните точки на тялото, натиск на акупунктурните точки по енергийния меридиан, или лек масаж на определени мускули или стомаха, тестване кои храни могат да дават на човек енергия и кои отнемат, както и техника за емоционално освобождаване на стреса (Emotional Stress Release).

header3

Ефекта на приложените техники може да бъде почувстван моментално.

В настоящето този метод се използва  в 40 държави по света. Touch for Health е разработен в 4 части и веднага след сертифицирането на първата част може да се прилага на клиенти.
След успешно участие в уъркшопа, се получава международен сертификат издаден от Международния център по Кинезиология.

Специален гост лектор ще бъде Анита Грунендайк от Холандия, която  е сертифициран преподавател за Touch of Health и в четирите му модула.

Преподаването на материала се извършва на английски. За случая ИРРТ е организирал преводачи. Преподаването на английски е изискване от централата. За нуждите на курса е преведен силабус на български език, който всеки участник ще получи. Цената на силабуса е включена в цената на курса.


 

ПРОГРАМА

Уъркшопа е 18 часа, разпределени в три дни.
Петък –  23 март от 19:00 часа до 22:00 часа.
Събота  – 24 март от 09:00 часа до 19:00 часа (2 часа почивка – 1 час обедна почивка и 2 х по половин час)
Неделя – 25 март от 09:00 часа до 19:00 часа. (2 часа почивка – 1 час обедна почивка и 2 х по половин час).

Цената на курса/уъркшопа е 525 лева. Записването е до 15.03.2018г.

Заплащенето се извършва по сметката на Института за Регресивна Терапия: IBAN: BG23BPBI 79401083763601, сметката е в Postbank. Основание: участие в уъркшоп Touch for Health I.

Възможно е също така да се заплати в офиса на Института за Регресивна Терапия на адрес: Г.С. Раковски 108, офис 600.


 

За въпроси и информация можете да се обадите на телефон: 0877019669; e-mail: irrtpetkova@abv.bg