Силвия Петкова

Основоположник на Института за Регресивна и Реинкарнационна Терапия в Бълграия.  Завършва Социалната академия в Хертогенбош Холандия и 15 години работи в различни организации и учреждения в Холандия като психосоциален терапевт. През 2005 година се дипломира в Pro-Education в Амстердам в дисциплината Супервизия и Професионални форми на обучение и придружаване (coaching, интервизия, посредничество при конфликт, менторът, титур, правене на курсове и програми за обучение), което и дава възможност да преподава като гост – преподавател и супервизор в Социалната Академия на Хертогенбош. През 2010 година се дипломира в Tasso Institut в Ютрехт и отваря частен кабинет за Регресивна и Реинкарнационна Терапия.

Член на EARTh NL и EARTh Association for Regression Therapy.

 Ханс тен Дам 

Основоположник на Таsso Institut,  EARTh Association,  EARTh Nederland основоположник на институтите по РРТ в Япония, Бразилия, Индия, Португал, Ирландия,  разработва и описва методиките за работа с РРТ. Автор на много книги една от които е Реинкарнация: Видяна и Преживяна на английски публикувана под заглавието Exploring Reincarnation. Автор е на настолната книга за всеки РРТ професионалист – Катарзис и Интеграция, на английски публикувана под заглавието Deep Healing.

В многобройните интервюта и статии неуморимо дава обяснения и разяснения за характера на РРТ и резултатите от нея. Обучава голяма част от РРТ професионалистите в Холандия и останалата част от света. Негови бивши студенти основават и откриват школи за обучение, в които Ханс тен Дам е почетен преподавател (такъв е и случая за България). Провежда по целия свят семинари, уъркшопи и конференции. Спомага основаването и откриването на Бразилския съюз на РРТ терапевти. Член на борда на International Board of Regression Therapy (IBRT).

Всяка година каним опитни специалисти в нашата област, членове на EARTh Association.